50+ Coaching

Je hart volgen en gelukkig zijn met wat je doet. Knopen doorhakken en keuzes maken die je al lang had moeten maken. Bruisen van energie. Overal kansen zien, en die vooral grijpen. Is dit zo ongeveer wat je zou willen? Hoe je situatie ook is vanuit Friesland helpt outplacementbureau WerkSaam je ongetwijfeld verder.

Een outplacement traject of een tweede spoor re-integratie traject, steeds meer oudere werknemers krijgen ermee te maken. Gevraagd of ongevraagd, veroorzaakt door een reorganisatie in het bedrijf of een verstoorde arbeidsrelatie. En soms door langdurige ziekte of een doodlopend spoor in je huidige functie. Jij en je werkgever kunnen de samenwerking niet meer voortzetten en er is afgesproken dat je een nieuwe werkomgeving buiten de organisatie gaat zoeken. ‘Daar sta ik dan’, zou je kunnen denken. Van die gedachte help ik jou snel af! Doelgericht werken aan je toekomst.

Natuurlijk, outplacement is in veel gevallen niet een fijne situatie. Helemaal niet wanneer je ergens al een flinke periode werkt. Kom dan maar weer eens aan de slag op deze arbeidsmarkt. Een arbeidsmarkt waar netwerken het nieuwe solliciteren is. En waar een baan vinden een stuk intensiever is dan het sturen van een mooie brief en een keurig CV. Als loopbaanadviseur weet ik precies waar je tegenaan kunt lopen en waar kansen voor je liggen. Ik geef je alle tools om ervoor te zorgen dat je snel weer aan de slag kunt. In een soortgelijke baan of misschien toch eindelijk je droombaan. Samen maken we jouw toekomst de moeite waard!

werksaam_mei14-16-2“Ik ben al ruim tien jaar succesvol in het begeleiden van werknemers naar een nieuwe baan. Dat doe ik niet volgens een standaard traject. Ik ga juist samen met jou aan de slag, luister naar je en pas dan gaan we beginnen. Want jouw verhaal bepaalt de route die we samen gaan afleggen. Zo kijk ik bij iedereen afzonderlijk wat er nodig is om tot het beste resultaat te komen: zo snel mogelijk vol zelfvertrouwen en nieuwe energie weer aan de slag!” Ik een programma ontwikkeld waarin ik mensen help naar een nieuwe baan waar ze gelukkig in zijn.

 

Lees succesverhalen van mensen die ik eerder geholpen heb. Durven investeren in jezelf is het mooiste wat je jezelf kunt geven.

 

 

U kunt bij ons terecht voor:

  • Coaching
  • Outplacement
  • Loopbaanbegeleiding
  • Persoonlijke aandacht