Mijn manier van werken maakt veel bij mensen los. Ze durven te investeren in hun zelf en zetten de eerste stappen naar hun toekomt omdat ze niet anders meer willen en kunnen.  Wanneer jij voor jezelf durft te kiezen word je leven zo veel mooier en leuker!  

 

Doordat de werkzaamheden naar Duitsland verplaatst werden kwam ik in april met nog 7 collega’s op straat te staan.
Tijden mijn zoektocht naar een Outplacementbureau, kwam ik Werksaam in Leeuwarden tegen, de presentatie en de manier van werken op de site van Jessica van Huizen sprak mij direct aan. Ook de verhalen van voorgangers.
Jessica helpt je goed met het verbeteren van je CV, met je LinkedIn profiel en het schrijven van een goede sollicitatiebrief en d.m.v. haar grote netwerk.
Dankzij haar assistentie heb ik mijn voornemen bijna waargemaakt.
Ik had gehoopt/gedacht dat ik voor 01 november weer werk zou moeten kunnen vinden. Dit ging toch wat moeilijker dan ik verwacht had. Maar ik heb de hoop nooit opgegeven! Het is gelukt. Ik ben vanaf half november weer aan het werk bij een bedrijf in Makkum en heb het erg naar mij zin.

Dankzij Jessica haar adviezen en de praktische invulling kijk ik uit naar een mooie nieuwe toekomst bij mijn nieuwe werkgever. Sicco Mark Kooistra

Jessica is naast mij gaan staan als grote stimulator, initiator naar mijn zoektocht naar een leuke baan.
Er ontstaat daardoor een chemie waar ik veel aan heb gehad.

Daarnaast heeft Jessica haar kwaliteiten en kennis gebruikt om het fundament op orde te krijgen. Wat wil ik, wat vind ik leuk de basis waar het mee begint.

Daarnaast het verbeteren van:
CV
Linkedin
Sollicitatiebrieven

Jessica heeft haar contacten gebruikt om te zoeken naar een leuke passende baan.
Je bent direct en vol energie, iets wat ik waardeer. Wijnand Kelders

Jessica gaat uit van de kracht van de klant, coacht en waar nodig stuurt ze je aan. Ze is betrokken maar tegelijk zakelijk. Binnen een half jaar heb ik een nieuwe baan gevonden. Bedankt Jessica! Zsuzsa

Vrijdag 26 september was de dag dat ik de deur van mijn kantoor achter me dichttrok om er nooit meer als secretaresse terug te komen: mijn dienstverband was beëindigd. Tja, daar sta je dan. Je wist dat het eraan stond te komen maar toch voelde het raar. Een beetje alsof je met pensioen gaat, maar dan op je zesenvijftigste.
Gelukkig was ik met mijn ex werkgever een goede regeling overeen gekomen dus ik hoefde niet gelijk te solliciteren naar een andere baan. Er was geen druk om gelijk aan de slag te moeten. In die regeling was ook outplacement opgenomen en daar wilde ik wel wat mee doen.
Googelend op internet kwam ik bij Werksaam, outplacement voor 50+ers. Volgens mij via Facebook, ik weet het eigenlijk niet eens. Dat sprak me aan, zoveel dat ik eigenlijk niet eens verder heb gekeken.

Ik heb gebeld met Jessica van Huizum en enige tijd later zat ik bij haar aan de Westersingel aan een kop koffie.
Jessica is bevlogen, heeft een groot netwerk en weet haar aanbod goed aan te passen aan de vraag.
In mijn geval was dat niet om mij gelijk weer aan het werk te krijgen. Nee, om samen te kijken waar ik gelukkig van word. Natuurlijk hebben we ook gewerkt om mijn kans op de arbeidsmarkt te vergroten.
Zo werd ik dezelfde week al naar een LinkedIn cursus gestuurd, niet alleen om mij beter in de markt te zetten maar zeker ook om contacten op te doen. Ook leidde zij me door het UWV-oerwoud, wierp zij een kritische blik op mijn CV en stelden we samen een goede sollicitatiebrief op.

Maar onze bijeenkomsten gebruikten we ook om te sparren over hoe ik inhoud aan mijn niet-Werksame leven kan geven, bijvoorbeeld hoe ik om kan gaan met vrijwilligerswerk en hoe ik nog meer voldoening uit mijn hobby’s kan halen.
Kortom, ik ben blij met Werksaam, want samen met Jessica stippel ik een weg uit. Waar naartoe? Dat weet ik nog niet. Ik weet wel dat ik rust heb in mijn hoofd, barst van de ideeën en een gelukkig mens ben.
Dan maar zonder betaalde baan. Marion Stam

‘Als je werk als ondernemer een comfortabel bed is, dan wordt het tijd om de lakens eens op te schudden. Ik kan iedereen die daar aan toe is, aanraden eens bij Jessica langs te gaan.

Jessica heeft een scherpe blik op wie je bent en wat je wilt uitstralen. Ze ziet snel wat je sterke en zwakke punten zijn. Ze is recht door zee, dus je weet meteen wat je aan haar hebt. Jessica is een van die bijzondere mensen die met je meedenkt over de koers die je wil varen. Dat is goud waard!’

  Bas Jongerius

Enige tijd geleden heb ik Jessica benaderd omdat het mij steeds niet lukte om een baan te vinden. Keer op keer werd ik teleurgesteld omdat ik geen kans krijg om mijzelf te ontwikkelen bij bedrijven. In mijn vakgebied als programmeur moet het toch niet moeilijk zijn om een baan te vinden? Nou, toch wel! Die ene kans krijg ik maar niet. Totdat ik met Jessica in gesprek ben gegaan en meer zelfvertrouwen heb gekregen. Jessica is echt iemand die mensen motiveert en zorgt ervoor dat je er in blijft geloven. Met een mooi resultaat. Ik mocht op gesprek komen bij een bedrijf. Helaas ben ik afgewezen omdat ik nog niet voldoende ervaring hebt opgedaan. Dit krijgt ik dus steeds terug. Jessica heeft contact opgenomen met het bedrijf er van overtuigd dat ze mij toch een kans kunnen geven om ervaring op te kunnen doen. En dat is gelukt! Ik ga beginnen per 1 april voor 4 maanden stage met behoud van uitkering en krijg bij goed gevolg een 1-jarig contract aangeboden! Ik ben zo blij dat ik Jessica heb mogen ontmoeten. Zij heeft mij echt geholpen, niet alleen met werk maar ook op persoonlijk vlak. Gideon Oudhuis

Jessica van Huizen beschikt over de skills om gezamenlijk te bouwen aan een toekomst waarin het vinden van mijn “droombaan” centraal staat.

Door de doortastende en directe aanpak van Jessica heb ik mijn droombaan weer stevig voor ogen. Hierdoor kan ik gericht bewegen naar de baan die aansluit op mijn kwaliteiten en vaardigheden. Door de creatieve aanpak en vakkennis van Jessica ben ik in staat mij sterk te profileren op de arbeidsmarkt en maak ik het onderscheid en wek de interesse van potentiele werkgevers. Een positieve ervaring ben ik rijker doordat ik op gesprek mocht bij een potentiële werkgever uit het netwerk van Werksaam.

  Margriet Balk

WerkSaam heb ik ingeschakeld vanwege Jessica haar kennis en vaardigheden op het gebied van outplacement, speciaal voor 50+ werkzoekenden. Jessica bruist van energie en ideeën die ze feilloos weet over te brengen. Ze weet je enorm te stimuleren en anders te denken en te kijken naar de toekomst. Daarnaast beschikt ze over een groot netwerk. WerkSaam: een outplacement bureau die het net even anders doet! Als je denkt, Jessica regelt een baan voor mij en ik ga achterover leunen, dan heb je het mis. Door haar inzet, betrokkenheid weet ze je op een stimulerende manier aan het werk te zetten. Het begeleiden en beoordelen van je cv, motivatiebrief, je LinkedIn web pagina, alles wordt kritisch bekeken. Door haar 1 op 1 training weet je precies waar je staat en wat je moet ondernemen. En ze is nergens te beroerd voor, maar dat ondervind je vanzelf. Door de training heb ik het gevoel me meer te kunnen focussen, even anders denken, een frisse wind. De up date van mijn cv gaf bij sollicitaties gelijk een positief reactie, en daar doe je het voor. Ik vond het beslist de moeite waard, een investering in jezelf. Ik zou iedere 50+ -er WerkSaam beslist aanbevelen. Uiteindelijk moet je het zelf doen, maar een goede steun in de rug is wel heel plezierig.

Jan Willem van Beek

Ik heb mij aangemeld bij Jessica omdat ik klaar was met mijn studie en hulp nodig had om voor de juiste richting te kiezen. Door Jessica haar toewijding en grote netwerk had ik binnen enkele weken een baan waar ik met veel plezier zit.

Gerda

De reden dat ik mijn heb aangemeld bij Werksaam is dat het maar steeds niet lukte om een passende baan te vinden. Via LinkedIn kwam ik in contact met Werksaam. Ik heb eerst een prettig gesprek met Jessica gehad waarbij mij al snel duidelijk werd dat dit interessante mogelijkheden zou kunnen bieden voor mij. Daarom ben ik begin September gestart met het traject van WerkSaam. 
In de periode dat ik met Jessica het traject ben ingegaan, heb ik Jessica leren kennen als positieve en fanatieke persoonlijkheid die je met veel energie stimuleert om het gestelde doel te bereiken. Ze heeft veel kennis en ervaring en gaat er samen met mij helemaal voor.
Per 1 december begin ik in mijn nieuwe baan, mede door de hulp en inzet van Jessica hebben we dit resultaat weten te bereiken. De samenwerking is voor mij echt de moeite waard geweest. Ik wil iedereen die opzoek is naar een nieuwe baan en er zelf al een tijdje niet uitkomt, adviseren om een gesprek met Jessica aan te gaan. 
Theo Eyzenga

Ik ben Jessica tegen gekomen op Facebook. Na een persoonlijk gesprek met haar had ik gevoel “ja” zij kan mij helpen. Mijn gevoel wat juist. Ik ben het traject in gegaan omdat ik echt niet meer wist hoe ik nog een baan kan vinden. Ik werd aan mijn lot overgelaten door het UWV en moest het zelf maar uitzoeken (zo kwam het bij mij over). Ik ben na 37 jaar mijn baan verloren en had nog nooit gesolliciteerd. Ik wist echt niet hoe ik dit moest aanpakken. Op internet kan je wel veel informatie vinden maar hoe pas je dat toe in de praktijk. Waar ik behoefte aan heb is iemand met wie ik dit samen kan doen. En die heb ik gevonden. Elke week spreek ik met Jessica af en samen gaan wij actief aan de slag. Wekelijks wordt mijn cv bij verschillende bedrijven voorgesteld en ik ben nu twee keer uitgenodigd op gesprek. Helaas ben ik het niet geworden maar dat vind ik niet erg. Ik heb weer ervaring opgedaan en dat is voor mij ontzettend belangrijk. Ik heb het gevoel dat ik weer leef en er tegen aan kan. Ik heb er vertrouwen in dat ik op korte termijn weer een baan heb. Jessica doet er in ieder geval alles aan om gesprekken te realiseren bij bedrijven voor mij. Ik ben ook nog maar 2 maanden bezig bij Jessica en wij hebben nu al zoveel bereikt. Een kans op een baan is nu al veel meer binnen handbereik!

Christina de Vries

Wij hebben Jessica van Huizen leren kennen als een ‘energieke’ dame die van aanpakken weet.

Met haar zeer actieve houding weet Jessica de werknemers van onze klanten die in spoor 2 gere-integreerd in of elders herplaatst moeten worden het gevoel te geven dat zij nog volop meekunnen op de arbeidsmarkt.

Dank zij haar zeer professioneel handelen weet zij de werknemers na een passende training weer het zelfvertrouwen te geven die hen verder op weg helpt naar een nieuwe werkkring. Daarbij weet Jessica handig gebruik te maken van het uitgebreide netwerk dat WerkSaam-Outplacementbureau heeft opgebouwd.

Naar onze klanten toe heeft Jessica zeer professioneel gehandeld en heeft zij hen prima ondersteund met onderbouwde en goed bruikbare adviezen.

Wij zullen iedereen WerkSaam-Outplacementbureau zeker aanbevelen en blijven inzetten bij onze klanten.

Echt een fijne service en Jessica is geweldig om mee samen te werken.

Susan Quaars

Alg. Dir. Reactiva BV

Via tennis ben ik in gesprek geraakt met Jessica. Ik vertelde haar dat ik bang ben dat ik nooit meer een baan kan vinden en dat ik mij zo nutteloos voel. Ondanks dat ik veel vrijwilligerswerk doe en mij op dit moment voldoening geeft wil ik gewoon werken voor mijn geld.

Jessica heeft mij uitgenodigd om langs te komen om te kijken of zij wat voor mij kon betekenen. Na ons gesprek is ze gelijk aan de slag gegaan en heeft ze een sollicitatiegespek voor mij geregeld. En met succes! Ik ben aangenomen bij ING en heb na drie jaar weer een baan. Ik krijg veel energie en inspiratie van werken en dankzij de bevolgenheid van Jessica zit ik nu op de juiste plaats. Ik kan WerkSaam iedereen aanraden! Jessica maakt waar wat ze beloofd.

Jan Thomas