Loopbaanbegeleiding in Friesland

Het lijkt me zo fantastisch om zelf iets te kunnen maken. Ik kom iedere dag bekaf van mijn werk, ik snap er niks van. Is het niet te laat om te switchen van baan? Ik wil iets anders maar heb geen idee wat..” Herkenbaar? Duizend-en-één dingen en vragen kunnen door je hoofd schieten, zonder dat je er direct een antwoord op weet. Met loopbaanbegeleiding van Werksaam word je toekomstbeeld weer helder.

Soms kun je vastlopen in je werk. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Misschien is het de werkdruk die je ervaart, de werkrelatie met je werkgever, komt het door veranderingen in de organisatie of loop je vast door persoonlijke redenen. Een loopbaan begeleidingstraject van WerkSaam outplacement kan dan uitkomst bieden. In een aantal gesprekken ga ik samen met jou aan de slag. Ik zorg ervoor dat jij door de bomen het bos weer ziet. De gesprekken zetten jou weer op het juiste spoor.

We beginnen het loopbaantraject met een gratis persoonlijk gesprek. Zo krijgt ik een goed beeld van jou en je vragen en kunnen we de doelstelling van het traject vaststellenNa het persoonlijk gesprek krijg je een offerte op maat, afhankelijk van de looptijd van het hele traject en je wensen.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Helder toekomstbeeld
  • Juiste spoor
  • Loopbaanbegeleiding
  • Gratis persoonlijk gesprek