Intakegesprek met een loopbaancoach

Wanneer een medewerker vastloopt in zijn of haar werk kan dit verschillende oorzaken hebben. Soms is het de werkdruk of de werkrelatie met de werkgever of komt het door veranderingen in de organisatie. Ook persoonlijke omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat de medewerker niet lekker in zijn vel zit. Een loopbaan begeleidingstraject van WerkSaam outplacement kan dan uitkomst bieden. Een aantal gesprekken met een onafhankelijke HR expert kunnen verhelderend werken en uw werknemer weer op het juiste spoor zetten.

We beginnen het loopbaantraject met een intakegesprek in ons kantoor in Friesland. Zo krijgt de loopbaancoach een goed beeld van de vraagstelling en kunnen samen met de werknemer de doelstellingen van het traject bepaald worden. Na het intakegesprek maken we een offerte op maat, afhankelijk van de looptijd en het aantal afspraken.

Loopbaancoaches met ervaring

De loopbaancoaches van WerkSaam hebben meer dan tien jaar ervaring in het coachen van medewerkers op diverse vraagstukken. Onze trajecten zijn persoonlijk en resultaatgericht. Met oog voor de persoonlijke wensen en beperkingen van medewerkers willen wij een duidelijke stap verder komen in de persoonlijke ontwikkeling van een medewerker. Onze kracht ligt in het stellen van de juiste vragen ter bewustwording van de situatie en de mogelijkheden die de medewerker in die situatie heeft.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Ervaren coaches
  • Onafhankelijke HR experts
  • Persoonlijk en resultaatgericht
  • Gratis intakegesprek