Outplacement in Friesland

Voor een passende outplacement in Friesland moet je bij WerkSaam Outplacement zijn. Wanneer je als 50-plusser in een outplacementtraject komt, komen de volgende vragen bijvoorbeeld bij je op:

“Kom ik nog wel aan de bak? Wat moet ik nú in hemelsnaam gaan doen? Wie zit er nou nog op mij te wachten? Kan ik dit wel? Ik heb nog nooit hoeven solliciteren..” Al deze gedachten zijn volkomen normaal wanneer je in een situatie komt dat je naar nieuw werk moet uitkijken. WerkSaam helpt je om vlot en vol zelfvertrouwen weer aan de slag te komen.

WerkSaam, de naam zegt het eigenlijk al, samen gaan we aan het werk om jouw arbeidsperspectief te versterken. We maken een persoonlijk plan van aanpak. Daarin komen alle facetten van jou, wat je wilt en je perspectieven aan bod. We maken gebruik van de laatste technieken en nieuwe media zodat jij jezelf optimaal kunt presenteren. We gaan een intensief traject in, waarbij we iedere week afspreken. En ik stuur je niet zomaar de deur uit met een paar opdrachten, we gaan écht samen aan het werk. Kortom: ik zorg er in een periode van vier tot zes maanden voor dat jouw doel, het vinden van een nieuwe werkkring, binnen bereik komt. Zodat je weer met een frisse kijk op jezelf en de arbeidsmarkt aan de slag kunt. Want daar doen we het uiteindelijk voor.

Vrijblijvend kennismaken “Kan ik alles zeggen, zelfs over mijn werkgever? Wat maakt WerkSaam nu zo anders? Wat nu als we geen klik hebben? Is dit wel het juiste outplacementbureau voor iemand met mijn ervaring?” Daar kun je allemaal achter komen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We drinken samen een kop koffie of thee en dan kun je alles vragen. En ik vertel je natuurlijk ook een heleboel over mijn werkwijze.

 

U kunt bij ons terecht voor:

  • Outplacementtraject
  • Persoonlijke aandacht
  • Arbeidsperspectief
  • Vrijblijvend kennismaken