Outplacementtraject

WerkSaam richt zich in een intensief outplacementtraject van ca. 4 tot 6 maanden vrijwel direct op het vinden van een nieuwe werkkring. We werken gestructureerd volgens een individueel plan van aanpak, hanteren als het nodig is een confronterende aanpak en spelen een actieve rol in het wegnemen van belemmeringen.

Als werknemer

Uw medewerker heeft direct een onafhankelijke sparringpartner, zijn werkcoach. Deze coach vergroot aan de hand van een individueel stappenplan de kennis en vaardigheden van de medewerker met als doel de positie van de medewerker op de arbeidsmarkt te versterken. Hierdoor heeft de medewerker een betere uitgangspositie om snel weer aan de slag te komen als zijn dienstverband wordt beëindigd.

Als werkgever

Het aanbieden van een outplacement traject biedt verschillende voordelen voor de werkgever. Het belangrijkste is natuurlijk dat u en uw werknemer uiteindelijk met een goed gevoel uit elkaar gaan. U kunt uw werknemer een steuntje in de rug geven door een professioneel outplacementtraject aan te bieden. Bovendien bespaart u zelf tijd door het traject uit te besteden bij experts op dit vlak. Wij werken volgens een helder stappenplan waarbij standaard iedere week wordt afgesproken, afspraken worden gemaakt en resultaten geboekt. De werkgever wordt op vaste tijden geïnformeerd over de vorderingen die gemaakt zijn.

Kosten outplacement traject

Een outplacement traject bieden wij aan tegen een vast tarief all-in tarief.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Gestructureerde aanpak
  • Onafhankelijke sparringpartner
  • Persoonlijk stappenplan
  • Gratis intakegesprek