Werkgevers

Een outplacement of een tweede spoor re-integratie traject, als werkgever kunt u hier te maken mee krijgen. Soms veroorzaakt door een reorganisatie in het bedrijf maar ook wel eens vanwege een verstoorde arbeidsrelatie, ziekte of een doodlopend spoor van de medewerker in zijn of haar huidige functie.

U bent met uw werknemer tot de conclusie gekomen dat er geen toekomst meer is voor het voortzetten van de samenwerking en er is overeengekomen dat de werknemer een nieuwe werkomgeving buiten de organisatie gaat zoeken. Het is niet ongebruikelijk de werknemer naast een eventueel overeengekomen ontslagregeling een outplacement traject aan te bieden. Een onafhankelijke werkcoach helpt uw medewerker op weg om zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen na beƫindiging van het dienstverband.

WerkSaam outplacement heeft zich gespecialiseerd in outplacement, loopbaanbegeleiding en 2e spoor trajecten voor de iets oudere werknemer, de vijftigplusser met een MBO of HBO achtergrond.
WerkSaam beschikt over een uitgebreid netwerk in de personele sector in Noord-Nederland. We werken vanuit Friesland, Leeuwarden welteverstaan, waar we kantoor houden in de bruisende Blokhuispoort.

Lees meer over outplacement, loopbaanbegeleiding of re-integratie.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Outplacement
  • Ervaren loopbaancoaches
  • 2e spoor re-integratie
  • Verstoorde arbeidsrelaties